Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 10. januar 2018, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Sorgenfri Kirke, Paradissalen
Den samlede pris for alle tre aftener er 100 kroner per par.
Tre aftener for par

Hvordan holder vi ud og sammen? - tre aftener for par i travle børnefamilier

Hverdagen i en børnefamilie kan være presset. Til tider endda meget presset. Vi skal nok klare det. Børnene får deres madpakker med. Tøjet er rent. Vi får afleveret dem til gymnastik, svømning og fodbold. Maden står på bordet, når de kommer hjem. Men det er ikke altid, vi voksne når at se hinanden. Tale sammen. Lytte.

I foråret tilbyder Sorgenfri Kirke tre aftener for par i travle børnefamilier. Vi får besøg af Søren Marcussen fra Center for Familieudvikling. Aftenerne kommer til at bestå af et vekselspil mellem undervisning og samtaleøvelser. Vi bliver præsenteret for et kommunikationsredskab, der skal fremme den konstruktive dialog i de efterfølgende samtaler. Mens undervisningen er fælles, arbejder de enkelte par alene med opgaverne. Ingen par skal altså fortælle andre kursusdeltagere om deres parforhold.

Aftenerne er ikke parterapi. De er for jer, der gerne vil trænes i at kommunikere klart og konstruktivt sammen. De er for jer, der som par gerne vil holde fast i det gode, I har sammen. De er for jer, der gerne vil gøre noget for at undgå at blive presset for langt fra hinanden i en travl hverdag.

Datoerne for aftenerne er: 10/1, 24/1 og 21/2. Tidsrummet er kl. 19.30-22

KLIK HER FOR TILMELDING OG BETALING.

For at sikre kvaliteten af aftnerne er deltagerantallet begrænset.

Vil du have mere info? Kontakt Kathrine Johannesen på KACH@KM.dk